Barricade

Barricade

Barricade (eller Runner som han oprindeligt hed) var oprindeligt ikke ond, men han så et potentiale at at tilslutte sig til Decepticons og gjorde derfor dette. Barricade er mest kendte for at transformere til en politibil eller en racerbil.

Devastator

Devastator

Devastator er en af de største og absolut stærkeste Decepticons. Han er sammensat af seks Decepticons kendt som the Constructions. Devastator er den første sammensatte transformer nognensinde.

Galvatron

Galvatron

Galvatron er den genskabte og reparerede version af Megatron. Han er om muligt endnu mere ond og endnu stærkere end Megatron. Galvatron transformerer hovedsageligt til laserkanoner, pistoler og tanks.

Megatron

Megatron

Megatron er Autobotterns ærkefjende. Han er leder af Decepticons og hans mål er at regere hele universet. Megatron er hovedsageligt kendt for at transformere til tanks,  jetfly, rumfærger, pistoler og laserkanoner.

Starscream

Starscream

Starscream er en af de øverste Decepticons og leder af deres luftvåben. Han er en loyal Decepticon, men drømmer alligevel om at overtage Megatrons plads som leder af Decepticons. Starscreams er hovedsageligt kendt for at transformere til et jetfly.

Skriv en kommentar