Baboo

Baboo

Baboo er en ond alkymist, der udarbejder forskellige mediciner og trylledrikke. Baboo er en af Rita Repulsas håndlangere. Baboo optræder ofte sammen med sin faste makker Squatt.

Finster

Finster

Finster er en videnskabsmand, der ved hjælp af lerfigurer og en speciel ovn fremstiller Putties og andre fjender til Power Rangers. Finster er en håndlanger for Rita Repulsa og Lord Zedd.

Goldar

Goldar

Goldar er en ond supersoldat, der arbejder for Rita Repulsa og Lord Zedd.

Lord Zedd

Lord Zedd

Lord Zedd er en ond fyrste, der ønsker at udslette alt godt på jorden.

Fodsoldater

Putties

Putties er en række masseproducerede fodsoldater, skabt i Finsters lerovn med det ene formål at tjene Rita Repulsa og Lord Zedd.

Rita Repulsa

Rita Repulsa

Rita Repulsa er en ond heks, der ønsker at overtage herredømmet i hele galaxen.

Rito Revolto

Rito Revolto

Rito Revolto er en supersoldat, med en meget lav intelligens, der arbejder for sin søster Rita Repulsa og sin svoger Lord Zedd.

Scorpiona

Scorpina

Scorpina er en ond lejesoldat, der har et stort arsenal af skarpe våben samt en skorpionagtig rustning. Scorpina er en af Rita Repulsas håndlangere.

Squatt

Squatt

Squatt er en spion og sabotør, der arbejder for Rita Repulsas og Lord Zedd. Squatt optræder ofte sammen med sin faste makker Baboo.

Tenga Warriors

Tenga Warriors

Tenga Warriors er en række masseproducerede flyvende soldater, som har det ene formål at tjene Rita Repulsa og Lord Zedd.

Skriv en kommentar