Super Skrull

Sper Skrull

Super Skrull er en superskurk fra De Fantastiske 4 universet skabt af Marvel. Super Skrull optrådte første gang i tegneseriehæftet Fantastic Four #18 fra September 1963 og er skabt af Stan Lee og Jack Kirby.

Super Skrulls kendetegn er at han besidder en kombination af alle de evner som De Fantastiske 4 har.

Historie

Kl’rt blev født på planeten Tarnax IV, hvor han voksede som sammen med andre Skrulls. Her blev han af planetens leder Dorrek VII udvalgt til at skulle udslette De Fantastiske 4, som hævn for at de tidligere havde forpurret hans plan om at overtage jorden.

Videnskabsmænd gav derfor Kl’rt en kombination af De Fantastiske 4’s evner – bare bedre. Han blev stærkere en Tingen, han fik bedre flyveegenskaber og bedre pyrotekniske evner end Flammen, bedre usynlighedskontrol og telekinese end Den Usynlige Pige og bedre elastiske evner end Mr. Fantastic.

Med disse nye evner skiftede Kl’rt navn til Super Skrull og kort efter blev han sendt til jorden, for at udslette De Fantastiske 4.

Superkræfter

Ligesom alle andre Skrulls besidder Super Skrull evnen til at skifte form. Derudover har Super Skrull også overmenneskelig styrke, evnen til at flyve, evnen til at kontrollere varme , evnen til at danne beskyttende et beskyttende kraftfelt, evnen til at gøre sig usynlig samt evnen til at strække sin lemmer.

Igennem hård træning mestrer Super Skrull også en lang række forskellige kampteknikker samtidig med at han også kan håndtere en lang række forskellige former for våben og køretøjer.

Sidst men ikke mindst er Super Skrull en mester indenfor tankekontrol og hypnose.

Skriv en kommentar