Skeletor

Skeletor

Skeletor er en superskurk fra He-Man universet. Skeletor optrådte første gang i 1982 i legetøjs- og tegnefilmsserien Masters of the Universe skabt af Mattel.

Historie

Ingen kender meget til Skeletors historie. Det man dog ved er at Skeletor oprindeligt kommer fra en helt anden dimension, men ved kraften fra et sort hul bliver han transporteret til planeten Eternia, hvor He-Man bor.

Fast besluttet på at vende tilbage til sin egen dimension, forsøger Skeletor at overtage Eternia ved hjælp af sin mørke magi og en lange række onde håndlangere. Skeletor har nemlig en ide om at hvis han bliver planetens hersker, kan han få styrke nok til at vende tilbage til sin egen dimension.

På grund af sine onde gerninger bliver Skeletor He-Mans ærkefjende nummer 1.

Superkræfter og svagheder

Superkræfter

Skeletor besidder en lang række mørke magiske kræfter. Skeletor har blandt meget andet evnen til at teleportere sig selv og andre over store afstande, evnen til at sende telepatiske kommandoer til hans håndlangere, evnen til at hypontisere og evnen til at skabe illusioner.

Derudover besidder Skeletor en stor intelligens og han har store færdigheder i at skabe forskellige maskiner og udstyr.

Skeletor mestrer en lang række forskellige former for kampsportm samtidig med at han normalt er bevæbnet med et magisk våben kaldet Havoc staven (en lang stav kronet med et vædder kranie). Havoc staven kan udlede bolte af mystisk kraft og også bruges til at skabe anden form for mørk magi.

Svagheder

Skeletors har ingen reelle svagheder.

Skriv en kommentar