Razor Fist

Razor Fist

Razor Fist er en karakter fra Marvel Comics-universet, der debuterede i Marvel Preview #4 i 1975.

Han er en skurk og en lejesoldat, der er kendt for sin karakteristiske våben – to kæder med store, skarpe klinger fastgjort til hans hænder, der giver ham en næsten uovervindelig kampstyrke.

Razor Fist blev født i Japan og optrænet i den traditionelle kampkunst kendt som kendo. Men han forrådte sine læremestre og brugte sine færdigheder til at blive en lejesoldat og en kriminel. Hans karakteristiske våben blev skabt til ham af en våbenproducent, der udnyttede hans behov for mere magt og styrke.

Som en skurk i Marvel-universet har Razor Fist ofte kæmpet mod nogle af de største helte, herunder Iron Fist, Daredevil og Spider-Man. Han har også været medlem af forskellige skurkeorganisationer, herunder The Hand og The Serpent Society.

Razor Fist er kendt for sin hensynsløse og brutale kampstil, og hans karakteristiske våben gør ham til en meget farlig modstander. Han er også kendt for sin hårde personlighed og evne til at manipulere andre for at opnå sine egne mål.

I de senere år er Razor Fist blevet genopfundet i Marvel Comics som en mere kompleks karakter med en dybere baggrundshistorie og personlighed.

Skriv en kommentar