Namora

Namora er en fiktiv superheltinde i Marvel Comics-universet og er en del af den udvidede familie af Namor the Sub-Mariner. Hun blev skabt af forfatteren Ken Bald og tegneren Syd Shores og debuterede i Marvel Mystery Comics #82 i 1947.

Namoras rigtige navn er Aquaria Nautica Neptunia, og hun er en mutant med både atlantisk og menneskelig arv, hvilket giver hende en række evner og kræfter. Hendes far var en atlantisk prins, og hendes mor var en menneskelig kvinde. På grund af sin hybrid natur, besidder Namora både de atlantiske evner og de mutante kræfter, der er karakteristiske for hendes fætter Namor.

Namoras evner omfatter overmenneskelig styrke, hastighed, udholdenhed og smidighed. Hun kan også flyve ved hjælp af de små vinger på hendes ankler, ligesom Namor. Derudover kan hun trække vejret under vand, tåle ekstreme tryk og temperaturer og har en begrænset grad af telepati, hvilket giver hende evnen til at kommunikere med havets skabninger.

Namora har været medlem af forskellige superheltegrupper i løbet af sin tid i tegneserierne, herunder Invaders og Agents of Atlas. Hun har også arbejdet tæt sammen med sin fætter Namor og har hjulpet ham i kampen mod forskellige trusler mod Atlantis og overfladeverdenen.

Skriv en kommentar