Mysterio

Mysterio

Mysterio er en mystisk superskurk fra Spider-Man universet. Mysterio er skabt af Stan Lee og Steve Ditko fra Marvel og han optrådte første gang i tegneseriehæftet Amazing Spider-Man #13, der blevet udgivet i Juni 1964.

Historie

Quentin Beck voksede op i New York, sammen med sin far. En dag fik han et gammelt videokamera af sin onkel og på trods af drillerier fra sin far, voksede Quentin Beck op og blev en yderst succesfuld stuntmand og special effect designer i Hollywood.

Quentin Beck følte dog ikke at han fik den anderkendelse han havde fortjent. Derfor slog han sig sammen med andre småkriminelle og begyndte at stjæle industrielle og militære planer.

Senere fik Quentin Beck den ide, at han ville være New Yorks nye superhelt. Han begyndte derfor at lave en række indbrud, hvor han var udklædt som Spider-Man. Spider-Mans popularitet begyndte på grund af dette af falde, og under navnet Mysterio lovede Quentin Beck New Yorks borgere at han nok skulle stoppe Spider-Man.

Det lykkedes dog for Spider-Man at besejre Mysterio og få renset sit navn. Herefter ryger Mysterio i fængsel, stemplet som svindler.

Superkræfter

Mysterio har ingen egentlige superkræfter, men på grund af hans fortid som stuntmand har han en veludviklet fysisk, samtidig med at han mestrer en lang række forskellige kampteknikker. Hans fortid som special effect designer gør ham derudover, i stand til  at kunne skabe illusioner, lave magi og udøve hypnose.

Skriv en kommentar