Man-Bat

Man-Bat

Man-Bat er en superskurk fra Batman universet skabt af DC Comis. Man-Bat optrådte første gang i tegneseriehæftet Detective Comics #400 fra 1970 og er skabt af Frank Robbins og Neal Adams.

Historie

Doktor Robert Kirkland “Kirk” Langstrom var en anerkendt forsker i pattedyrs biologi. Han led af en stigende dødhed, der til sidst blev så voldsom at han testede et serum fra en flagermus på sig selv. Desværre forvandlede serummet ham til Man-Bat – et flagermuselignende væsen  i menneskestørrelse.

Superkræfter og svagheder

Superkræfter

Man-Bat har arvet en stor del af flagermusens evner som superhørelse, supersyn og en super lugtesans. Man-Bat har ligeså en overnaturlig styrke samtidig at han har klører, der kan trænge igennem det meste. Ligesom almindelig flagermus kan flyve, så har Man-Bat også evnen til at flyve ved hjælp af sine store læderagtige vinger.

Svagheder

Ligesom en flagermus er Man-Bat ikke glad for sollys og han ses derfor kun om natten. Med tiden bliver Man-Bat’s intelligens også ringere og ringere, da han bliver mere om mere dyrisk.

Bonusinfo

Man-Bat havde i perioden 1975-1976 sin egen tegneserie, der dog blev aflyst efter kun 2 udgivelser på grund af manglende salg.

Skriv en kommentar