Gorr the God Butcher

Gorr the God Butcher

Gorr the God Butcher er en fiktiv skurk i Marvel Comics, først introduceret i Thor: God of Thunder #2 i 2013, skrevet af Jason Aaron og tegnet af Esad Ribic. Gorr er en kraftfuld og nådesløs fjende af Thor og andre guder i Marvel-universet.

Gorr kommer fra en primitiv planet, hvor han oplevede stor lidelse og tab. Efter at hans familie døde som et resultat af katastrofale begivenheder, mistede Gorr al tro på guder og deres eksistens. Han besluttede at hævne sig på guderne for deres tilsyneladende ligegyldighed og begyndte at dræbe dem en efter en. Gorr får sine kræfter fra et ældgammelt og kraftfuldt våben kaldet “All-Black the Necrosword”, som giver ham overmenneskelige evner og muligheden for at skabe våben og konstruktioner af mørk energi.

Gorr the God Butcher bliver en af Thors mest formidabel modstandere, og hans handlinger fører til, at Thor samarbejder med andre versioner af sig selv fra forskellige tidslinjer for at bekæmpe ham. Gorr repræsenterer en trussel ikke kun for Thor, men for hele gudepantheonet i Marvel-universet.

Skriv en kommentar