Alec Trevelyan

Alec Trevelyan

Alec Trevelyan var engang en loyal medlem af den britiske efterretningstjeneste MI6, men efter en mislykket mission blev han forrådt af sin egen regering og troet død. I virkeligheden overlevede han og sværgede hævn mod sin gamle arbejdsgiver.

I filmen “GoldenEye” fra 1995 møder vi Trevelyan igen, nu under aliaset Janus. Han har opbygget en hemmelig organisation med hjælp fra en tidligere KGB-officer, og de har sat som mål at ødelægge London med en satelitvåben. James Bond, spillet af Pierce Brosnan, bliver sat på sagen for at stoppe Trevelyan og hans onde planer.

Trevelyan viser sig at være en intelligent og farlig modstander for Bond, og han stopper ikke for noget for at få sin hævn. Han viser ingen skrupler når det kommer til at bruge andre som middel for at nå sine mål, og hans hang til vold og ødelæggelse gør ham til en frygtet fjende.

Til sidst lykkes det Bond dog at stoppe Trevelyan og redde London fra ødelæggelse. Trevelyans ondskab og hævntanke fører til hans egen undergang, og hans farlige eventyr som Janus kommer til en ende.

Skriv en kommentar