Camping Vagn

Camping Vagn

Camping Vagn er en mærkelig, hippieagtig, fugleglad og musukelskende skur, som bor i et telt ude i naturen. Han har har pagehår og går klædt i filthat, ternet skjorte, vest og bruge lange bukser.

Danse Staffan

Danse Staffan

Danse Staffan er en narcissistisk svensk danser, som har sloganet “Dans eller dø”. Danse Staffan laver danseshows og indkræver penge af folk, som tager billeder af ham.

Fru Pudderkvast

Fru Pudderkvast

Fru Pudderkvast er en rengørings-vanvids-lidende rengøringsdame, som ødelægger og stjæler ting fra andres folk hjem. Hun er meget påståelig og påstår at hun er meget venlig, på trods af at hun er det modsatte.

Hanne Riffel

Hanne Riffel

Hanne Riffel (Også kaldet Bøvsedrosseljæger) er en motorcykelkørende skurk, som elsker at være i skoven. Hun er klædt i lyserød kortærmet bluse, på med patronbælte, slangebøsser, rifler og andre våben, samt har en mørkegrøn camouflagestrutnederdel

Preben Pølsesnak

Preben Pølsesnak

Preben Pølsesnak er en bornholmsk pølsemand, som snyder sine kunder ved at sælge franske hotdogs med halve pølser.

Reichardt Thomsen

Reichardt Thomsen er en ond pensionist, som stjæler sukkerknalder og bolsjer blandt andet hos den lokale bodega. Han er iført badekåbe og tøfler og går med rollator.

Ronni Roligan

Ronni Roligan

Ronni Roligan er en inkarneret fodboldfan, som kræver penge af andre “roligans”, selvom har har lovet dem at det er gratis at være “roligan”.

Skriv en kommentar